Aktiviteiten

DRESSUURCLINIC VAN NIKKI REIMERS

Vrijdagavond en zaterdagochtend 27 en 28 oktober 2017

Nikki Reimers is een succesvolle en fanatieke ruiter en instructrice. Zij beschikt over een aantal trainings- en eigen paarden. Voornamelijk houdt ze zich bezig met opleiden en eventueel uitbrengen van jonge paarden in jonge paarden competitie's, zoals Pavo cup, Subli en i bob. 

Momenteel komt Nikki ook uit in de ZZ-licht met haar paard Giorgio Armani die dit jaar op het NK mocht verschijnen in de Z2 en ze hoopt dit jaar met hem de overstap te maken naar de subtop. Ook begeleidt Nikki leerlingen van B tot en met Subtop niveau en niet zonder succes zij heeft al meerdere leerlingen mogen begeleiden naar het NK in verschillende klassen. 
 
Tijdens de clinic focust zij vooral op het verbeteren van de basis, door middel van houding en inwerking van de ruiter, beter aan de hulpen zetten en gymnastiseren van de paarden.

Op vrijdag 27 oktober aan het einde van de middag starten we met de clinic van Nikki Reimers, de exacte tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en horen jullie later. De clinic wordt gereden met twee dressuurruiters tegelijk waarvoor 45 minuten beschikbaar zijn, waarbij je de eerste en laatste 5 minuten wat in/uitloop hebt van het andere tweetal. De ruiters worden wel ingedeeld in niveau, zodat je samen 45 minuten op eigen niveau getraind kan worden. De kosten voor deze clinic bedragen € 20 voor leden en € 25 voor niet leden.

Wil je hier aan meedoen, geef je dan voor 16 oktober op bij Sandra van Tiel: sandra@92a.nl of 06-51149940. Vermeld je naam, leeftijd, vereniging, paard of pony en wedstrijdniveau en welke dag en vanaf welke tijd je beschikbaar bent. Alleen bij een opgave voor 16 oktober hebben leden voorrang op niet-leden!

 

Comments are now closed for this entry