Opening, Workshops

Clinic Natural Horsemanship

Even voorstellen

Astrid vd Ploeg is eigenaar van DressuurNatuurlijk gevestigd in de Westbeemster sinds 2002. Het bedrijf richt zich op het geven van lessen, cursussen, trainingen en instructeursopleidingen op het gebied van Natural Horsemanship en Klassieke Rijkunst.

 

Zij heeft het bedrijf opgericht vanuit de wens om paarden en eigenaren te helpen om het beste uit hun samenwerking te halen. Dit geldt voor álle paarden, dus ook de paarden die geen bewegingswonders zijn, die moeilijker zijn in de omgang of de paarden met een ‘gebruiksaanwijzing’.

Haar doel is om jou als eigenaar te helpen met je paard om weer de harmonie te vinden in de samenwerking.

De Clinic Natural Horsemanship

Ben jij benieuwd hoe de communicatie verloopt met je paard wanneer je geen gebruik maakt van je stemhulpen? Wil jij leren hoe je je paard kunt laten stappen, draven, galopperen en van hand veranderen wanneer hij vrij losloopt?

Tijdens deze introductieles loswerken leer jij gebruik te maken van lichaamstaal en communiceer je met je paard zoals hij dat ook doet met zijn soortgenoten. Je leert hoe je leiding kunt geven en controle kunt krijgen in vrije beweging. Het leiderschap bij paarden wordt geregeld door middel van spelenderwijs invloed uit te oefenen op de ruimte, de richting en de snelheid.

Tijdens deze introductieles leer je hoe je invloed kunt uitoefenen hierop, waardoor je paard jou leert zien als leider. Dit zorgt voor een betere en veiligere samenwerking zowel naast je paard als erop.

Deze clinic zal worden gegeven door Astrid op zondag 10 april 2016 vanaf 9.00 uur. Voorafgaand aan de clinic zal Astrid een demonstratiegeven met uitleg over de clinic. De clinic duurt 50 minuten en er kunnen 4 deelnemers tegelijk meedoen. De kosten voor deze clinic bedragen slechts 10,00 euro voor leden en 12,50 euro voor niet-leden! Een hele speciale prijs vanwege onze hele speciale opening!

Leden hebben voorrang bij de inschrijving op niet-leden.

Inschrijven voor 21 maart 2016, echter VOL = VOL:

Via e-mailadres sandra@92a.nl

Graag het volgende doorgeven:

  • Naam en leeftijd ruiter
  • Vereniging
  • Paard of pony en naam van het dier

Opgeven betekent betalen!!!