Opening, Workshops

Springclinic van Rom Vermunt

Even voorstellen

Rom Vermunt runt samen met zijn vrouw Annalies en Chantal Megchelenbrink een uiterst professionele Pensioen- en Africhtingstal, V&M stables, waar het belang en welvaren van de dieren altijd op de eerste plaats komen. 

Rom heeft sinds zijn opleiding in Warendorf (Duitsland) een schat aan kennis en ervaring opgedaan die hij nu gebruikt om paarden zadelmak te maken, af te richten en/of te corrigeren. Dit is maar een klein onderdeel van zijn cv hij heeft zeer veel bereikt in de paardensport. Wil je hier meer over weten, kun je hem hier altijd naar vragen. 

Maar zijn ervaring wordt ook gebruikt om jonge talentvolle pony en paardenruiters op te leiden en deel te maken van Jeugd en/of Young Riders teams. Als trainer voor de JSP en Regiotrainingen geeft hij clinic’s en lessen in Dressuur, Springen en SGW door het hele land.

De Clinic

Deze clinic zal worden gegeven door Rom op zaterdag 9 april 2016 van ongeveer 10:00-17:00. De clinic wordt gereden met maximaal drie springruiters tegelijk waarvoor 60 minuten beschikbaar is. De ruiters worden wel ingedeeld in niveau, zodat je samen 60 minuten op eigen niveau getraind kan worden. Indien een groep bestaat uit twee ruiters dan zal de clinic 45 minuten duren.

Maar let op!!!! Welk niveau je rijdt is niet belangrijk voor deelname, IEDEREEN is welkom welk niveau ook!!!!!! Dus ook de bixieruiters zijn van harte welkom.

De kosten voor deze clinic bedragen 15,00 euro voor leden en 20,00 euro voor niet-leden!

Een hele speciale prijs vanwege onze hele speciale opening!

 

RomVermunt 2Leden hebben voorrang bij de inschrijving op niet-leden.

Inschrijven voor 21 maart 2016, echter VOL = VOL:

Via e-mailadres sandra@92a.nl

Graag het volgende doorgeven:

-          Naam en leeftijd ruiter

-          Vereniging

-          Paard of pony en naam van het dier

-          (Wedstrijd)niveau         

Opgeven betekent betalen!!!