Opening, Workshops

Dressuurclinic van Kim Thijssen

Even voorstellen

Kim is van kleins af aan opgegroeid met paarden. Tot de dag van vandaag traint en corrigeert ze dressuurpaarden om ze met succes, voor de eigenaar of voor haarzelf, uit te kunnen brengen in de wedstrijd sport.

Gameboy heeft zij uitgebracht op Grand Prix niveau. Op het moment heeft ze Obama in het ZZ Zwaar lopen en Bombarie in het ZZ Licht.

 

Kim Thijssen is tevens ook jurylid t/m klasse ZZ Licht. Ze heeft haar opleidingen gevolgd voor gediplomeerd instructrice bij de ORUN t/m 3e fase. Ook heeft ze de opleiding Study & Ride gevolgd. Deze opleiding vond plaats aan de universiteit Larenstein in Velp, in samenwerking met hippisch centrum Deurne. Na deze opleiding is zij voor een half jaar naar Duitsland gegaan en heeft toen veel geleerd bij Sven Rothenberger op stal.

Verder heeft Kim vele klanten naar tevredenheid geholpen bij het zoeken, aankopen en verkopen van betrouwbare getalenteerde paarden en pony’s. Daarnaast geeft ze wekelijks vele privélessen en regelmatig clinics bij verschillende verenigingen. Zij hoopt haar kennis en ervaringen met velen te kunnen delen.

De Clinic

Deze clinic zal worden gegeven door Kim op zondagmiddag 10 april 2016 van ongeveer 12:00-17:00. De clinic wordt gereden met twee dressuurruiters tegelijk waarvoor 45 minuten beschikbaar is. De ruiters worden wel ingedeeld in niveau, zodat je samen 45 minuten op eigen niveau getraind kan worden. 

De kosten voor deze clinic bedragen 17,50 euro voor leden en 22,50 euro voor niet-leden!

Een hele speciale prijs vanwege onze hele speciale opening!

Leden hebben voorrang bij de inschrijving op niet-leden.

Inschrijven voor 21 maart 2016, echter VOL = VOL:

Via e-mailadres sandra@92a.nl

Graag het volgende doorgeven:

  • Naam en leeftijd ruiter
  • Vereniging
  • Paard of pony en naam van het dier

Opgeven betekent betalen!!!